LINDSAY LOHAN MUSIC » the best hungarian fansite about miss lohan ://vanity fair//:
Vörös Démon


Lindsay Dee Lohan 1986.július.2-án látta meg a napvilágot New York-ban. Első nagy sikerét az Apád, anyád ide jöjjön című Disney film hozta számára, melyben egy ikerpárt alakított. Eredeti hajszíne a vörös, viszont már szinte minden hajszínt kipróbált. Legjobb barátnője Vick, kedvenc meséje a Kis Hableány, szereti a kínai kaját...tovább

 
calendar

avagy közelgő események...
2012
Július 2. - Lindsay 26.szülinapja
December 22. - Aliana 19. szülinapja
folyamatosan bővül!

 
projects

Pihenés
Lindsay jelenleg pihen, nyugi van karrierje körül. Nemrég szabadult a házi őrizetből, így nem tudni, mihez kezd most. Várhatóan szerepel a Gotti-ban.
Korábbi projectek /click ide/

 
lovely stars

 
 
& Movies4You
                                                     

 
chatbox
ne hirdess és nem szavazok! kérem a bemásolt szöveges cserekérők kíméljenek. ne írj más nevében.

 
top stars

[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]

[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]
[katt][katt][katt][katt][katt]

50/22 foglalt!Ide bárki jelizhet :)

                                                      

 
fan vagyok

Mean Girls
Lindsay Lohan
One Tree Hill
Ootz.org   

 
LL fanok
Indulás: 2006-11-17
 
admin
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
News & Updates

Lindsay újra szabad

2011.07.03. 20:13, Lindsay

Lindsay Lohan újra szabadon járhat a világban, hiszen tegnap véget ért házi őrizete.

Lindsay Lohan még egy feburárban eltujaldonított nyaklánc miatt kapott hosszú tárgyalások után házi őrizetet. A május végén kiszabott 35 napos büntetés azonban éppen tegnap, június 29-én járt le, így a színésznő ismét szabadon járhat-kelhet Los Angelesben.

„Továbbra is megfigyelés alatt tarjuk. Nagyjából csak negyed óráig tartott a házi őrizethez szükséges eszközök eltávolítása a házából” – mondta Steve Whitmore, a Los Angeles-i rendőrkapitányság szóvivője, aki tegnap reggel néhány illetékessel elutazott LiLo Venice Beach-i házába, ahol eltávolították az alkoholszintmérő műszert is a lábáról.

Lindsay természetesen egy szabad percét sem hagyta kárba veszni, ugyanis szabadulása után rögtön a Los Angeles-i Downtown Women's Centerbe utazott. Ott kell ugyanis közmunkát teljesítenie, hiszen a 480 órából még 360 hátravan. Az ott élő hölgyek nagyon örülhettek Lindsay-nek, hiszen ő két nagy doboz muffinnal a kezében jelent meg náluk.

„Örülök, hogy végre folytathatom a közmunkát, és ismét a munkámra koncentrálhatok” – nyilatkozta egy magazinnak.

Lindsay egyébként szombaton ünnepli 25. születésnapját, ám édesanyja, Dina állítása szerint nem lesz hatalmas ünnepség, ahogyan azt sokan várják. Dina azt mondta, LiLo most először Los Angelesben marad, és egy nyugodt szülinapi vacsorát tervez.

Lindsay egyébként tegnap este ellátogatott a Lexington közösségi ház éjszakai klubjába is, ahonnan Emile Hirschsel látták távozni.

-Forrás: starity.hu | Saját cikk! :)

Megúszta a börtönt

2011.07.03. 20:06, Lindsay

Az énekes-színésznő újabb baklövése is büntetlenül maradt: Lindsay visszatérhet a villájába, s még alkoholt is ihat.

A színész-énekesnő annyiszor hibázott már az életében, hogy azt még a média sem tudja nyomon követni. Legutóbb – amikor már csak néhány nap maradt volna a „szabadulásáig” a luxusvillájából – alkoholt találtak a szervezetében, amit az előre megszabott feltételek tiltottak.

LiLo így a tegnapi nap folyamán ismét a bíróság felé vette az irányt. Sokan úgy vélik, most már ideje lenne börtönbe vonulnia, mivel úgy tűnik, egyáltalán nem akar tanulni a hibáiból. Wilmer Valderrama azonban, akivel az énekesnő hat éve randizott, úgy gondolja, Lohan megérdemel egy második esélyt.

„Néha az ember sok mindenen keresztülmegy. Ezeket el kell fogadnunk, és adnunk egy második esélyt” – nyilatkozta Wilmer a People magazinnak, aki azzal talán nincs tisztában, hogy ez Lindsay-nek már a sokadik esélye volt.

Az énekesnő édesapja, Michael Lohan úgy véli, lányának ideje visszatérni a rehabra, egy kiadós kezelés érdekében: „Így van. Bármit is tesz, rosszul végződik. Annyira aggódom érte, vissza kellene mennie Floridába, hogy véget vessenek a problémáinak.”

Természetesen Lohan ügyvédje, Shawn Chapman Holley is kifejtette véleményét a ma reggeli konferencia keretében, és elmondta, szerinte a színésznő semmi rosszat nem tett, így nem érdemes büntetni.

Lindsay a baklövéseivel megannyi rajongót elvesztett már, s talán itt az újabb fordulat, LiLo ugyanis visszatérhet a luxusvillájába, sőt, még alkoholt is ihat – új rendeletének értelmében. Annyi az egyetlen kikötés, hogy ne üljön autóba, miután ivott. A bíróság döntését sokan nem értik, hiszen Lohan továbbra is házi őrizet alatt áll, így lehetetlen számára autót vezetni.

A bíró tisztán elmondta a tegnapi tárgyalás során, hogy a színésznő nem tarthat több partit. Ezt az egy kikötést talán teljesíteni tudja június 29-éig, bár – ismerve a természetét – ezalatt a pár nap alatt úgyis akad valamilyen botrány, melybe belekeveredhet.

-Forrás: starity.hu | Courtneyy

Lohan újra a bíróságon

2011.07.03. 20:02, Lindsay

A színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját, miszerint nem ihat alkoholt. LiLo emiatt ismét bíróságra kényszerül.

Lindsay Lohan igazán élvezhette volna a házi őrizetet, hiszen egy luxusvillába bezárva lenni nem is olyan rossz dolog, különösen, ha korlátlanul használhat bármilyen műszaki cikket, sőt, még a barátai is átjöhetnek.

Noha nem mehetett rendezvényekre, újra munkába állt: egy reklámfilm forgatásába kezdett, azonban a színésznő megszegte a házi őrizet egyik pontját. Lindsay alkoholtesztje pozitív lett, így ma bíróság elé áll. Az ügy pikantériája, hogy a Life & Style magazin készített vele a napokban interjút, melyben elmondta, az alkohol nem része az életének.

„Ha átjönnek a barátaim, egyáltalán nem isznak. Nincs alkohol a házamban, mivel már nem része az életemnek” – nyilatkozta Lohan.

A bíró, Elden Fox azonban másképp látja a helyzetet. A Radaronline-nak egy forrás nyilatkozott az esetről: „A teszt pozitív lett. A bíró világosan elmondta, hogy nem ihat alkoholt, amíg próbaidőn van.”

A források szerint Lindsay-nek jó esélye van arra, hogy az elkövetkezendő napjait a Los Angeles-i börtönben töltse el.

-Forrás: starity.hu | Courtneyy

Lindsay élvezi a büntetést

2011.07.03. 19:59, Lindsay

A színésznő egyáltalán nem bánja, hogy házi őrizetbe került, ugyanis a velencei tengerparton mindent megkaphat, amire szüksége van.

Hiába töltötte a színésznő gyakorlatilag az egész tavaszi időszakot bíróságon, az eleinte közmunkának indult büntetésből házi őrizet lett – így sok elégedetlen ember úgy véli, ez nem megfelelő büntetés Lindsay Lohan számára. Az énekes-színésznő ugyanis a velencei tengerparton „nyaral”.

A People magazin tudomást szerzett arról, hogy LiLo élete valóságos tündérmesébe illik, mivel gyakorlatilag mindent megtehet, amit eddig szabadlábon.

Bármikor szabadon elhagyhatja a luxusvilláját orvosi kezelések miatt, és látogatókat is bármikor, bármeddig fogadhat. Korlátlanul internetezhet és telefonálhat – amihez természetesen dukál az összes luxuscikk, amit csak Lohan szeretne.

Nem mehet azonban rendezvényekre, nem veheti le a karperecét, nem ihat alkoholt, és nem mehet el egy bizonyos távolságon túl. Ezek azonban eltörpülnek az imént felsorolt pozitívumok mellett.

A minap viszont riasztva lett a velencei rendőrség, mivel azt gyanították, hogy a színésznő „megszökött”. Mint később kiderült, a karperec mindössze meghibásodott, Lindsay pedig az erkélyen támaszkodva integetett a lesifotósoknak.

A 30 napos házi őrizet azonban lassan véget ér, és az énekesnő azt tervezgeti, hogy az év végére igazán ütős produkcióval tér vissza: jelenleg forgatókönyveket olvasgat, mivel szeretne bizonyítani rajongóinak.

-Forrás: starity.hu | Courtneyy

Házi őrizetben

2011.07.03. 19:56, Lindsay

A színész-énekesnő megúszta a börtönt, helyette azonban nem hagyhatja el otthonát.

Lindsay Lohant 480 óra közmunkára ítélték, s ebből nagyjából harminc órát dolgozott le. A bíróság végül négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, azonban egy újabb fellebbezésnek hála, a színésznőnek nem kell sem közmunkát végeznie, sem pedig börtönbe mennie – a rabok nagy bánatára.

A színésznőt ugyanis házi őrizet alá vették, ami nem is olyan rossz dolog – belegondolva abba, hogy a „büntetését” a velencei otthonában kell letöltenie, mely ráadásul a tengerpartra néz.

„Tudom, hogy ez nem hangzik büntetésnek, de azzal, hogy otthon van, kockáztatja a karrierjét. Rengeteget kellene dolgoznia, de így nem tehet semmit” – nyilatkozta LiLo szóvivője.

Noha a Los Angeles-i rendőrség szóvivője túlzsúfoltságra hivatkozott, ennek ellenére Lindsay hisz abban, hogy ártatlansága miatt kegyes vele a sors.

-Forrás: starity.hu | Courtneyy

 
még több


Vörös Démon & Lindsay Lohan
Zenék, hangok, viedók & Média
Linsay Lohan Music & Internet

Little more personal & Buy CD
Freshes, pix @ News&Updates

 
TV Hét


Tudom, ki ölt meg

Hol? Filmbox Extra
Mikor? feburár 28. 22:35
március 4. 00:20
március 7. 02:10


Machete
Hol? HBO
Mikor? március 3. 23:25
március 9. 03:50

 
elite stars


 42/ 18 foglalt.
Leveszlek, ha nem vagyok kint nálad, szünetelsz vagy bezártál, ha két hónapja nem frisseltél. Változás esetén várlak vissza! :)

 
aloldalak

Képgaléria: Már több mint 5300 képpel vár az oldal galériája! Katt ide!
Candid galéria
Scannelt cikkek
Fanlisting: Katt ide!
Ikonbázis: Ha egy kis MSN-es csemegére fáj a fogad, irány az ikonbázis! ;) Katt ide!

 
R.I.P.

mert a szívünkben élnek (L)
Heath Ledger (1979.április.4- 2008.január.22.) Brittany Murphy (1977.nov.10-2009.december.20.) 
Michael Jackson (1958.augsztus.29-2009.június.25) Casey Johnson (1979.szept.24.-2010.január.4.) 

 
disclaimer

Az oldal nem áll kapcsolatban Lindsay-vel, vagy bármely rokonával!! Az oldalon minden saját fordítás és/ vagy saját kép!! Ez alól csak a For You-ban van néhány kivétel! Az oldalról másolni és lopni szigorúan TILOS! Minden a szerkesztő tulajdona!
Copyright by 2007-2009
All rights reserved!

 


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha